Tänka sig?! En Glasdildo

Att surfa in på en hemsida för sexleksaker kan vara väldigt upplysande. Att alla dessa grejer finns är smått otroligt. Och så börjar man tänka på att någon har ju designat och produkt-utvecklat alla dessa grejer. Inte bara det, de ska ju produkt-testas också. Det vore ju också ett jobb. Testare av sexleksaker. Snacka om att få betalt för att ha kul på jobbet.

En av de saker som jag fastnade för när jag surfade runt på dessa hemsidor var en glasdildo. På engelska kallas de Icicles, vilket betyder istapp. De ser elegantare och mer exklusiva ut än vanliga dildos, och tur är väl det. De är till och med munblåsta. Jag skulle kunna föreställa mig att de är ganska kalla men jag vet inte än. Den har inte kommit med posten än. Jag köpte en som såg ut som en vanlig, hederlig snopp. Jag gillade inte de som såg ut som knotiga pinnar av glas, och jag gillade absolut inte de som såg ut att höra hemma i filmen Alien. Brrr!! Aldrig i livet!

Förutom en klar, genomskinlig dildo i glas så blev det ännu ett inköp när jag ändå var i farten. Det blev en Fairy wand – en klitorisvibrator också. Nu kan vi verkligen snacka om en grej som för tankarna till vaginal massage. Den är allt annat än vacker men enligt min kompis så gör den här grejen fantastiska saker med ditt underliv. Förhoppningsvis så stämmer allt som hon säger. Då har jag allt en hel del att se fram emot. Är det inte dags för postgubben att komma med posten snart? Jag vill se om min kompis har rätt när hon säger:

”Once you go Fairy wand, you never go back.”

Lämna ett svar

Please enter the following code to submit your comment: z7u